Sjælsportræt - din energi som jeg ser og sanser den

Sjælsportræt - din energi som jeg ser og sanser den

…så blev jeg færdig med et nyt sjæls-portræt. Jeg elsker at lave disse billeder, som kræver en samtale og helst et møde med personen, så jeg har mulighed for at stille mig ind på dine helt særlige energier. Jeg får billeder…ofte af dyr, farver, symboler og mest af alt en særlig følelse ind, ved at tale med dig…følelsen ser jeg som din særlige frekvens, som jeg prøver at ramme, når jeg maler billedet til dig. Lige pludselig så er den der bare, den samme følelse og frekvens som jeg tunede mig ind på…og så ved jeg at maleriet er færdigt. Se det som et indre billede af dit potentiale og din legesyge sjæl, som er blevet synlig…
 
Her er nogle eksempler på forskellige sjæls-portrætter, som jo har meget forskelligt udtryk, ligesom personerne…
Divine Maculine energi træder tydeligt frem 
Hun har en vældig dragekraft - passion og stor skaberkraft i sit indre
  

 Hun er bærer af lyset i sit hjerte givet til hende af enhjørningen, stor skaberkraft er til rådighed…

En ung mand forbundet den ægyptiske energi og himmel panteren.
 

 Den stolte værdige løveenergi, passioneret og dybt sansende beskyttet af den hellige blå elefant.

 

 

Hun har stjernerne i sine øjne… skabt af stjernestøv med visdom fra fremmede galakser ….

 

Back to blog

Leave a comment