ZEN! Jeg bliver så glad af at lege og eksperimentere

ZEN! Jeg bliver så glad af at lege og eksperimentere

For mig er kunsten ren livsglæde og leg…et langt meditativt nu, som får min sjæl til at danse. Fuldt nærvær og timerne flyver, mens jeg bliver et med former og farver.

Når jeg leger og bruger mine hænder og træder ind i det ordløse univers, så er min højre hjernehalvdel fuldt aktiveret og det giver en særlig ro. Jeg eksperimenterer med udtryk, maler med hænderne, bruger pensler, blander farver, finder ting ting til at skabe struktur og dybde med….

…her har jeg fx leget med et par kærlige drager og har brugt knuste blåmuslinger til en mosaik som drageskæl…og groft strandsand til at skabe deres hvirvlende energi med…  Dragons lovedance <3 

 

…og her har jeg påført mit maleri en papirmosaik, lavet af håndlavet papir, som jeg har indfarvet med fortyndet akrylmaling, tørret det og klippet ud i små bidder…bladene har jeg revet ud i hånden, for at give dem så råt et udtryk så muligt.

Transformotion 

 

Back to blog

Leave a comment