Hvordan maler man en energifrekvens?

Hvordan maler man en energifrekvens?

Ja, hvad mener jeg egentlig, når jeg siger, at mine malerier er indkodet med healende frekvenser? Langt de fleste af mine malerier opstår som en indre vision, en art kanalisering. Nogle gange, som et enkelt billede, andre gange som en billedfortælling eller en indre film, hvor der også ofte er ord, digte eller måske en indre visionsrejse med en fortælling med. Fortællingerne er som regel dybe tankevækkende forklaringer, som er aktiveret af et indre spørgsmål jeg har båret på eller har mediteret over. Som jeg oplever det, er det mit overbevidste – mit højere selv eller en af mine åndelige hjælpere, der kommunikerer med mig.

Jeg føler, at NU er det tiden til at dele de beskeder jeg modtager sammen med malerierne, så jeg vil derfor begynde at skrive små blogs om dette. Men tilbage til indkodning af frekvensen i maleriet!

Det indre billede har altid en særlig følelse med sig og når jeg maler mit maleri, så tapper jeg ind på den særlige følelse, og de tilhørende farver, som er bærer af den specifikke frekvens, der gerne vil manifesteres. Jeg er altid i en meditativ tilstand når jeg maler og jeg starter med at male med mine bare hænder, så jeg får bedst mulig kontakt med lærredet og malingen og bedre kan mærke den energi som jeg gerne vil sende ud i maleriet. Undervejs folder maleriet sig ud og jeg bliver ved indtil, at jeg opnår samklang mellem min vision, billedets udseende og den følelse jeg har indeni når jeg arbejder på maleriet. Pludselig, så er den der bare, den samme fornemmelse, den samme rene energi og så ved jeg, at det er færdigt, det er født! Parat til at sende sin healende frekvens ud i denne verden.

 

Gaia´s Døtre, udsnit, akryl på lærred, 140X140 cm

Back to blog

Leave a comment