Frisæt hjertets kraft!

Frisæt hjertets kraft!

Når man oplever modstand, afvisning, anklager, dramaer etc. er den første reaktion ofte at lukke hjertet i, for at beskytte det mod for dybe sår. Men de svære følelser som netop kan opstå som en reaktion på udfordringen, som fx sorg, smerte, vrede og frygt vil blive fastholdt i kroppens energifelt, når det ikke kan flyde frit gennem hjertet, som har fået hængelås på!

Et lukket hjerte vil med tiden sande til med blokeringer, der lægger sig i aflejringer lag på lag indtil det stivner fuldstændig i et panser. Energistrømmene må derfor søge uden om i energikroppen og det er ikke længere muligt at tappe ind hvor livsenergiens kilde springer....man mister simpelthen adgangen til sin egen kraft!

Hjertes naturlige tilstand er helt åbent og i dyb forbindelse med det indre kraftfelt. I sådan en tilstand kan det håndtere at lade alle stærke følelser strømme frit og interagere med alle typer energier uden at tage skade❤️

Vær modig og find nøglen til hængelåsen. Lad nøglen forsigtigt lirke hjertet åbent! Læn dig blidt ind i en ny tilstand ved gradvist at hengive dig dybere og dybere til dit hjertes hvisken ...jo mere du giver efter og læner dig ind i din egen indre favn, jo mere vil panseret begynde og krakelere og lukke lyset ind igen. Hjertet begynder atter at tale til dig og når du begynder at lytte til og følge dit hjerte, så vil du frisætte dit hjertets kraft og træde ud i livets sande strøm!

Back to blog

Leave a comment