En havnymfe bliver til!

En havnymfe bliver til!

Uhhh…jeg elsker bare at male! …her kan du se min proces hvor en havnymfe ved at blive født, hun dukkede op i min bevidsthed og som alle mine malerier, bliver hun ved med at kigge mig dybt i øjnene hver gang jeg lukker øjnene…indtil jeg maler hende. Jeg var på stranden og samle tang og så eksperimenterede jeg lidt med at give hende ægte tanghår. 

....så bliver det spændende at se hvordan det ser ud når det tørrer! og om det lugter, knækker osv!

 

…og vådt tanghår er nu monteret 🙂 Først tørrede jeg tangen, så blødgjorde jeg den med Powertex-lim….monterede det på lærredet og dernæst er det blevet lakeret igen, da tangen blev meget sprød af limen…det var et sjovt eksperiment!

…og her kommer hun så færdig med tanghåret, som tørrede noget ind under processen.

 

Nå...efter et stykke tid, knækkede noget af tangen af, så nu har jeg givet det en gang sølvfarvet maling og lak... Det holder!

Back to blog

Leave a comment