Om Amorina

Kunsten opstår af mine indre rejser og visioner

Jeg er opdagelserejsende i ukendte universer og laver øjenvidneberetninger af mine indre rejser gennem min kunst og ord. 

Hvem er Amorina?

Marina Mana Petersen er kunstneren Amorina. Hendes spirituelle kunst er en hyldest til det smukke sanselige kvindelige univers – tæt forbundet med naturen og mystikken. Marina Mana lader værkerne kredse omkring skønheden, sensualiteten og magien. Den dragende stærke kvindelige urkraft skaber en særlig jordbunden spiritualitet. Paletten er farverig og sansemættet som naturen selv. Hun bruger ofte strukturer og collager til at skabe ekstra dimensioner i maleriet.

Kunsten er mit meditative rum

” Jeg maler fra min sjæl, mine drømme og visioner. De sære mytiske væsener dukker op i mit sind og danser ud på lærredet. Jeg maler ofte med hænderne og jeg indkoder healende energier i mine malerier. Ofte oplever jeg, at væsener står i kø i mit indre og beder om at blive materialiseret, så de kan komme ud og arbejde med forskellige frekvenser, som kan være balancerende, opløftende, healende, beroligende, kraftfulde og meget andet.”

Personlige billeder

Har du specifikke ønsker for dit maleri, så maler jeg også gerne det helt personlige billede til dig, din familie, virksomhed eller organisation. I den proces kan du/I være med til at vælge farver og symboler der betyder noget for dig/jer, som jeg indarbejder i maleriet. Det er f.eks. muligt at bestille en helt personlig Buddhina/Buddha, Gaia/Spiritvæsen en Gudinde/Gud eller hvad der symboliserer noget særligt for dig. For eksempel;  frihed, overflod, kærlighed, styrke eller andet. Jeg vil så tolke i en særlig version til dig og indkode maleriet med disse energier.

Sjælsportræt

Jeg laver også kanaliserede sjælportrætter, hvor jeg bruger min evne til at stille ind på din energi. Ud fra min indre vision maler jeg et helt personligt sjælsportræt til dig. Dette kan også indeholde spirit guider/dyr og andre symboler som indeholder din særlige energi i ren optimal form.  I sjælsportrættet er jeg nødt til at have fuld handlefrihed over den kunstneriske proces, for at kunne kanalisere så klart så muligt. Dette er væsentligt, fordi sjælsportrættet skal indeholde din optimale energi. Men det er naturligvis muligt efterfølgende at indarbejde farver, dyr, symboler, hvis du føler det er vigtigt at få integreret.”

 

Min baggrund

Jeg har altid tegnet, malet og været kreativ på mange planer. Udover spirituel kunst skriver jeg fagbøger, holder foredrag og underviser indenfor iværksætteri og netværk. Se mere på www.inkthink.dk . Mine uddannelser er også på mange planer, jeg er traditionelt uddannet på Kunstakademiets arkitektskole og i Innovation & Entrepreneurship. Derudover er jeg spirituelt uddannet indenfor alkymien, i Munay Ki, i månepræstinde-traditioner hos Fountain of Life, hos Keleena Malnar og i Chi-Aura Integration hvor jeg har haft mesteren Timothy Dunphy som mentor igennem 8 år. Det spirituelle univers har altid været en del af mit liv og siden teenagealderen har spiritualiteten har givet store åbninger, som også har påvirket mit kreative udtryk.

Hvor kan du se den spirituelle kunst?

Du kan se og købe en del af Marina Manas kunst hos Ryegaard Rejsestald beliggende ved den smukke Munkholmbro. Munkholmvej 326, 4060 Lejre. Åbent på hverdage kl. 10-17 og 11-17 i weekenderne.

Ved kysten på i det smukke Hornsherred midt i Nationalparken Skjoldungernes Land har Marina Mana sit atelier i hendes skønne sommerhus. Du er velkommen til at komme forbi og se på malerier, meditationssten og sten grids ved aftale. For besøg kan du aftale nærmere ved at bruge kontaktformularen eller ved at ringe på 2978 1230.

 

Aktiviteter og Åbent galleri

 Amorina holder også åbent hus, ceremonier, fuldmånecirkler og kurser, som bliver annonceret på facebooksiden Amorina – art by Marina Mana 

 

Kunsten får min sjæl til at danse!

 

Udstillinger

2014 Marzia Frozen Galeria, Berlin

2014 Creative Underground, Copenhagen

2014 Ulstrup Mølle, Kalundborg

2014 Soul Space, Galleri og atelier, Røsnæs

2014 Dyrehøj Vingård, Ulstrup

2015 TEC Ballerup

2015 Dyrehøj Vingård, Ulstrup

2016 Soul Space, Galleri og atelier, Røsnæs

2016 Kunst og Kaffe galleri og atelier, Roskilde

2016 Marzia Frozen Galeria, Berlin

2017 og 18 Asnæs Forsamlingshus, Odsherred

2018 Remisen, Østerbro

da_DKDanish