Om Amorina

Marina 1malernatur 2Marina 2stenhjerte

Kunsten får min sjæl til at danse!

Marina Hjørdie er kunstneren Amorina, hun er 48 år og har altid tegnet, malet, været kreativ og skabende og udover sin kunst, skriver hun bøger og står bag mange projekter og virksomheder. (se mere her www.inkthink.dk )

Hendes kunst er en hyldest til det smukke sanselige kvindelige univers, tæt forbundet med naturen og mystikken. Værkerne kredser omkring skønheden, sensualiteten, mytologien, nydelsen, magien, spiritualiteten og den dragende stærke kvindelige urkraft. Paletten er farverig og sansemættet og der bruges ofte strukturer og collager til at skabe ekstra dimensioner i maleriet.

“Kunsten er mit meditative rum! Jeg maler min sjæl, mine drømme, visioner og de sære mytiske væsener der dukker op i mit sind og danser ud på lærredet. Jeg maler ofte med hænderne og jeg indkoder healende energi i mine malerier. Jeg maler gerne det helt personlige billede til dig! Jeg bruger min evne til at stille ind på din energi og maler et billede til dig, der indeholder din særlige energi i ren form. Dette kan også laves til familier, virksomheder, organisationer og andet. I den proces kan du være med til at vælge farver og symboler der betyder noget for dig, der kan indarbejdes i maleriet. Selve den kunstneriske proces, er jeg nødt til at have fuld handlefrihed over, for at kunne kanalisere så klart så muligt. Det er f.eks. muligt at bestille en helt personlig Buddhina, Gaia eller et symbol på frihed, overflod, kærlighed, styrke eller andet, som jeg så vil tolke til dig og indkode med disse energier.”

Marina er uddannet på Kunstakademiets arkitektskole og i Innovation & Entrepreneurship, derudover er hun uddannet i Alkymi, Munay Ki, Chi-Aura Integration og hun studerer for tiden på en moderne mysterieskole, som arbejder med at genetablere den kvindelige urkraft. Hun har studeret malerkunsten og det spirituelle univers siden teenagealderen og spiritualiteten har givet store åbninger til det kreative udtryk.

Ved kysten på det smukke Røsnæs har Marina sit atelier Soul Space. Du kan se nogle af Marinas malerier hos Kunst og Kaffe på Roskilde Havn (Havnevej 45) og møde hende når hun arbejder i værkstedet på havnen. For besøg kan du aftale nærmere ved at bruge kontaktformularen eller ved at ringe på 2978 1230.

Amorina udstiller også sine malerier og opslår løbende udstillinger og åbent hus på facebooksiden Amorina – art by Marina Hjørdie 

 

Udstillinger

2014 Marzia Frozen Galeria, Berlin

2014 Creative Underground, Copenhagen

2014 Ulstrup Mølle, Kalundborg

2014 Soul Space, Galleri og atelier

2014 Dyrehøj Vingård, Ulstrup

2015 TEC Ballerup

2016 Soul Space, Galleri og atelier

2016 Kunst og Kaffe galleri og atelier, Roskilde

2016 Marzia Frozen Galeria, Berlin

2017 Asnæs Forsamlingshus, Odsherred

 Berlin 1 nansensgade 7nansensgade 10 møllen 3